OFFRoad-Bulgaria.com е най-големият мъжки форум в България, който съществува вече десет години. Възникнал като специализиран форум на офроуд обществото в България, той отдавна надмина тематиката за коли и се превърна в основно място на дискуси по всички теми, които интересуват съвременната мъжка аудитория.

Форумът има над 240 000 регистрираните потребители, като немалка част от тях взимат активно участие в поддръжката и развитието му. Те активно създават теми, дискусии, дават отговори, мнения и препоръки на автомобилна и всякаква друга тематика, превръщайки форума в своеобразна социална мрежа, а самите потребители – в лидери на мнение.
Самите участници следят за спазване на добрия тон и създаването на качествени теми. Форумът има политика на строга модерация и екип от 116 модератора, които не допускат публикуване на мнения без информационна стойност. Форумът се индексира на първи места в Google по много ключови думи, свързани с тематиката му.

Взаимоотношенията между потребителите надминават форумната изява и преминават в реални организирани действия и акции. Доброволците от форума активно участват в овладяване на бедствия. OFFRoad-Bulgaria е единствената неформална организация, която сключи договор със Столична община за сътрудничество при кризи. OFFRoad-Bulgaria е партньор и на НС „Пожарна безопасност и защита на населението“.

Заради множеството си благотворителни акции форумът получи наградите:
„Пожарникар на годината“ на НС ПБЗН, „Достойните българи“ на БНТ и 24 часа, „За гражданска доблест“ на движение „България си ти“.

Форумът в цифри:

Уникални потребители на месец: 152 463

Импресии на месец: 2 348 963

Публикувани теми: 179 919

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.