OFFNews.bg е един от най-големите и влиятелни новинарски сайтове в България, който чрез прилаганите принципи на обективност, безпристрастност и свобода на словото се ползва с голямо доверие от своите читатели.

За кратко време сайтът успя да създаде устойчива група от собствени потребители и последователи в социалната мрежа. OFFNews.bg е най-споделяният новинарски сайт във Фейсбук, като страницата ни е последвана от над 195 000 души, а с техните коментари, споделяния и харесвания достига до над 1 200 000 души.

Сайтът има голям журналистически екип, свои статии и разследвания, цитирани ежедневно от всички останали медии. Акцентът е върху създаването на авторски материали – анализи, коментари и статии с политическа, икономическа и социална тематика, както и в категориите в култура и спорт.
От публикации в OFFNews.bg започнаха десетки горещи теми, които имаха голям отзвук в обществото. В сайта пишат известни български журналисти, както и утвърдени автори и обществениици.
Освен текст и снимки, OFFNews.bg създава и видео съдържание – живи предавания, репортажи, разследвания и дискусии.

OFFNews спечели „Златен чадър“ в категория „Web and Mobile in Cross media Channels“ на Mediamixx 2012 г. – награда за уеб и мобилни продукти на Медийния фестивал в Албена, както и наградата на Асоциацията на българските журналисти за 2013 г.

Сайтът в цифри:

Уникални потребители на месец: 998 639

Импресии на месец: 8 368 418

Данните са за май 2024 г.

Презентация с данни за OFFNews.bg от месец май 2024 г., може да видите ТУК

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.